Centralen é kul

Har varit hos min älskade man sen i torsdags, och nu kom jag nyss tillbaka till Stockholm... It sucks! Nu ska jag bara vänta på 23:19 tåget mot Nynäs, så jag lär väl vara hemma till typ kl 1 :thumbup: skitsamma det är det värt! dock hatar jag att sitta här och se ut som jag gör, jag drar åt mig för mycket vidriga blickar. Usch, jag hatar Stockholm.. Men nu har jag dragit i mig 2 cheeseburgare och en varm choklad, ahyeah :) varm och mätt! Skitsamma, nu ska jag kolla film. BAI.
Wofuckingho..

Städar osv

Jag har tvättat, städat rummet, rengjort Marleys bur samt dammsugit en jävla massa :) dock så är jag bara trött i kroppen, inte i huvudet... Jag kommer få problem med att somna ikväll, med tanke på att jag vaknade halv 2 idag :( fuck. Får bli en massa te och filmtittande för min del :thumbup:
Änivejs, kan passa på och visa hur långt jag har kommit på min skiss:

Nattinlägg

Jag har suttit uppe hela natten och ritat :) snart färdig med min sleave, sen gäller det bara att jobba många pass så att man får en rimlig lön och faktiskt kan göra själva tatueringen! :thumbup: pratade med min man för en stund sen, blev alldeles varm och fluffig! Jag är fortfarande nykär, efter snart 5 månader! Läser han det här så kommer han tycka att jag är värsta mesen, men det gör inget, för innerst inne så har han också en sån sida :blush:
Jag tror att jag måste sova nu, ögonen börjar bli ganska suddiga :o night bros!
Bilden är tagen första gången vi träffades 

Hej hej hallå dagboken

Jag har inte haft mer än 1½ lektion idag men andå var det här den värsta dagen på hela veckan :bigeyes: jag sov jättelänge inatt och trots det så sov jag ändå på mattelektionen idag... Och fick migrän :( sepe.
Jaja, imorrn ska jag jobba! Äntligen :D för er som inte vet så jobbar jag på Nynäs Bowling, där får jag bl.a. servera, laga mat, blanda drinkar, stå i kassan osv :) det är ett skitroligt jobb! Sök här om ni känner för det :)

Love it

Hittade en sån sjukt cool tatuering! Obduktion for the win :D

Movits! - Sammy Davis Jr.

Tips på musik man blir glad av! :D

Gadda?!

Hej peeps! Tänkte bara säga att jag fortfarande håller på att rita och designa tatueringar åt dom som vill, bara och säga till mig :) självklart tar jag betalt, jag lägger ner mycket tid och energi när jag gör en skiss åt någon då jag vill att det ska bli så snyggt som möjligt, men don't worry! Det är inga stora priser alls, brukar ligga runt 100-lappen beroende på storlek och motiv! :)
Ge mig önskemål osv så fixar jag det! :) :thumbup:

Jag är en överlevare

Hemma, väntar på mat! Gah trodde aldrig jag skulle klara skoldagen, men jag lever fortfarande :D trött som satan, ska bara skriva klart och skicka in mitt naturarbete och sen kan jag chillaxa! :thumbup: ligger och väntar på att Pewdiepie ska lägga upp ett till klipp med "The Calling", mitt favoritspel som han spelar :) it's awesome, HÄR är en spellista endast med klipp från just det spelet! Go for it, kolla, det är megakul!

Jag visar mer än gärna upp mina påsar under ögonen!!!

Karma vafan

Nu får jag sota för att jag inte sov nånting inatt :thumbup: håller på att däcka med huvudet rätt ner på tangentbordet. Jag behöver mer kaffe, och ännu mer kaffe... och så lite mer kaffe. Hur ska jag lyckas hålla mig vaken hela dagen? :bigeyes: galenskap. Jag har ett naturarbete som ska in idag också, ehe.. I'm screwed :D pardon moi för alla negativiteter och det dåliga humöret. Men idag är det verkligen oundvikligt.

Fakk.....

Jag ligger sömnlös igen. Varför? Jag vet inte... jag får inte sova för min hjärna, vilket leder till sega dagar i skolan, litervis med kaffe samt kedjerökning i högsta grad :( fan. När kaffet inte längre verkar så somnar jag på lektionerna istället, kul. Skitkul. Verkligen. Dö.

Brofist!

För alla er som gillar skräckspel, men som inte alltid vågar spela det själva :D besök Pewdiepie på youtube and "subscribe for daily heartattacks", snubben är grym! Här är en video där han spelar Amnesia :)

Dafuq?

Vårt internet totaldog igår, helt utan anledning :bigeyes: har ingen aning om vad som hände, och jag fick direkt panik! Har miljoner saker att göra i skolan som jag behöver internet till :o men min kära syster Janine löste mitt problem genom att ge mig comviq mobilt bredband, så problemet är löst för tillfället! :)
Tack Janine!!

Lika bra

Nu har jag gjort en snygg blogg så nu kan jag lika gärna börja blogga igen (y) :) men jag är kräsen, kan ändra designen och headern miljoner gånger innan jag blir nöjd och när jag känner att jag är nöjd med skiten så är jag inte nöjd ändå. Pff.. jaja, nu får jag ha det såhär ett tag. Whatever :)
Vet väl inte riktigt vad jag kommer skriva om, och hur ofta jag kommer göra det. Så förvänta er inget! Men jag gör ett försök i att verka lika häftig som alla andra som har en blogg :D min förra blogg kraschade.. och då menar jag att hela bloggen var skit. Gamla bilder och texter som jag inte ville ha. Så jag börjar om, det är samma adress som förut bara det att allt är nytt. Euhm, ja. Skitsamma. Vilket tråkigt första inlägg.
Bajs.

RSS 2.0